App van de maand oktober: Stoptober

App van de maand oktober: Stoptober

Wat kunt je allemaal met de Stoptober app?
Via de app ontvangt u elke dag positieve berichten die u aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. De app biedt afleiding met bijvoorbeeld filmpjes en puzzels. Ook krijgt u tips wat u kunt doen op eventueel moeilijke momenten. Het geheim zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Via de Stoptober-app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als u en kunt u ervaringen uitwisselen.

Meedoen aan Stoptober is dus méér dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireert u andere rokers om ook te stoppen met roken en vol te houden…!                                    

Voor wie?
Patiënten die willen stoppen met roken en die wel een (digitaal) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ondersteunt door alle zorgverleners om hem heen!

Praktische informatie over de app:
Bruikbaar op: Apple en Android. Prijs: Gratis

Meer informatie
Meer informatie vindt u op de website van Stoptober.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.