Nieuwe vestiging psychologen

Nieuwe vestiging psychologen

Al bijna 25 jaar is Praktijk Eerstelijns Psychologie (PEP) Wantveld een gevestigde naam in Gezondheidscentrum Wantveld. In 2013 heeft PEP in verband met toenemende vraag een succesvolle tweede vestiging geopend in de vorm van Kinder- en Jeugdcentrum PEP Junior aan de Parallel Boulevard. Nu is openen wij op 100 meter van het gezondheidscentrum een nieuwe vestiging voor (jong)volwassenen: PEP Noordwijk (op de plek waar vroeger Boekhandel van der Meer zat).

Met deze gloednieuwe vestiging wordt een mooie stap gezet richting een nog sterkere en zorgvuldige basiszorg voor volwassenen. Er wordt op de locatie zorg geleverd aan de hand van moderne (digitale) ‘evidence based’ behandeltechnieken en deskundige gediplomeerde therapeuten. Enkele voorbeelden van problemen waarmee u bij ons terecht kunt zijn:

  • angst- en spanningsklachten
  • stemmingsklachten (somberheid),
  • AD(H)D (aandacht- en concentratieproblemen)
  • overspanning & burnout,
  • trauma en (rouw)verwerking
  • gezinsproblematiek
  • identiteitsproblemen

Blended care

Bij de behandeling kan gebruik worden gemaakt van zogenaamde ‘blended care’, een combinatie van persoonlijke behandeling en aanvullende digitale zorgprogramma’s, die op de computer worden doorlopen. Daarnaast maken we de vooruitgang of het klachtenbeeld van onze cliënten inzichtelijk via digitale meetinstrumenten en rapportage. Dit zorgt ervoor dat u altijd inzicht en toegang heeft tot het therapieproces en de daarbij behorende oefenstof of informatie. Deze vorm zorgt voor een versnelling in therapietrajecten waardoor u in kortere tijd herstelt en uw leven tijdig op de rails krijgt. Daarnaast blijft alle informatie, ook na de therapiecontacten, altijd toegankelijk, zodat u altijd terug kunt vallen op de behandelde stof. Kortom, PEP Noordwijk biedt hoogwaardige, toekomstgerichte zorg met hoogopgeleide professionals die flexibel voor u als cliënt klaarstaan. PEP Noordwijk laat zich kenmerken als een innovatieve praktijk die net een stapje extra doet voor haar cliënten.

Het adres van onze nieuwe vestiging is: Vuurtorenplein 10, Noordwijk, tel.: 071-362 30 49

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.