Nieuwe website Wantveld

Nieuwe website Wantveld

De oude vertrouwde website ging alweer jaren mee en was toe aan vervanging. Voor ons een mooie gelegenheid om ook een aantal verbeteringen door te voeren.

Voordelen van de nieuwe website:

  • Uitgebreide informatie over ons gezamenlijke zorgaanbod. Wij hebben zogeheten zorgprogramma’s ontwikkeld voor een aantal veel voorkomende chronische ziektes, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, rugklachten. Een goede behandeling vraagt langdurig de deskundigheid en samenwerking van verschillende soorten zorgverleners. Klik op ‘zorgprogramma’s’ en lees voor welke aandoeningen wij een zorgprogramma hebben ontwikkelt en wat u in grote lijnen hiervan kunt verwachten.

 

  • Snelle toegang tot onze online zorg. U kunt vanaf de homepage heel gemakkelijk online een afspraak maken bij de huisartsen of uw herhaalrecept bij de apotheek regelen. Klik op ‘online zorg’ of direct op één van de oranje pictogrammen bij ‘direct regelen’.

 

  • Deze website is de ‘voordeur’ naar de websites van de aangesloten zorgverleners: apotheek, diëtisten, fysiotherapeuten, huisartsen, psychologen en andere samenwerkingspartners. Maak uw keuze in het blauwe vlak links onder de foto.
Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.